Tulossa huhtikuussa

23.02.2024

Painaako mieltäsi jokin tietty asia mihin erityisesti haluaisit saada apua? Vai haluaisitko vain tulla tsekkauttamaan missä mennään? Liittyi se sitten omaan istuntaasi, hevosen liikkumistapaan, jumeihin, tahtiongelmiin tai olet vaikka kuntouttamassa hevostasi, tervetuloa huhtikuussa 13.4 Talli Rönnkullaan HARK-tunnille!! Kotiin viemisinä saat hevosesi kehon terveyttä tukevan harjoituksen, jonka osaat tehdä itsenäisesti!

Homma menee seuraavanlaisesti:

Varaa paikkasi tunnille, ilmoittautuminen onnistuu näppärästi lomakkeella, jossa voit halutessasi kertoa myös tilanteestasi ja mieltä painavasta ongelmastasi. Me luemme sen huolellisesti ennen tuloasi, aikaa säästyy ja tunnilla pääsemme heti työn touhuun.

Tunnin aikana tsekkaamme ensin vähän ratsastustasi ja tarvittaessa Jaana tunnustelee hevosesi kehoa. Tämän jälkeen suunnittelemme sinulle ja hevosellesi harjoituksen kertomasi ja näkemämme perusteella. Harjoitus suunnitellaan aina yksilöllisesti ratsastajan taitotason mukaan, hevosen haasteet huomioon ottaen. Mari opettaa sinulle tunnin aikana harjoituksen perusteellisesti, niin että osaat tehdä sen itsenäisesti kotona. Lopuksi käydään läpi vähän fiiliksiä, annamme suosituksemme jatkoa ajatellen ja vastaamme kysymyksiin! 

Harjoitukset suunnitellaan aina sen hetkisen hevosen fyysisen ja psyykkisen valmiuden mukaan, ratsastajan osaamistaso huomioiden! Tunnille ovat siis lämpimästi tervetulleita kaikki, tasosta riippumatta.

Voit varata tunnin yksityistuntina tai parituntina. (Harjoitukset ovat aina yksilöllisiä, vaikka ilmoittautuisit paritunnille)

Hinnat:

Yksityistunti 60min 130e (sis. alv 24%)

Paritunti 60min 70e (sis. alv 24%)

Sitovat ilmoittautumiset 31.3 mennessä, ilmoittautumiseen pääset alla olevasta painikkeesta.

Ole nopea, paikkoja on rajoitetusti!

Lisätietoja: harmoninenratsastus@gmail.com